Leasing de camioane, utilaje constructii - Truck1 România
România - Română | EUR
00
Conectați-vă sau înregistrați-vă
Catalog
Vinde
Pune un anunț

Leasing la camioane și utilaje constructii

Utilizaţi serviciile partenerilor noştri de leasing pentru a achiziţiona autovehicule comerciale, maşini pentru construcţii şi agricultură, fără a mai trebui să achitaţi toată suma într-o singură plată. Vă oferim o ocazie excelentă de a vă reînnoi flota de autovehicule fără cheltuieli foarte mari. Tot ce trebuie să faceţi este să vă alegeţi autovehiculele de care aveţi nevoie de pe pagina noastră de internet şi să negociaţi paşii următori cu partenerii noştri de leasing!

Orice tip de utilaj de pe pagina noastră de internet poate fi finanţat prin leasing: echipamente pentru tractoare, camioane, basculante, maşini pentru construcţii şi agricultură, alte vehicule comerciale pentru a vă satisface nevoile afacerii dumneavoastră.

Schema de bază pentru un contract de leasing: identificaţi vânzătorul şi vă alegeţi mijlocul de transport potrivit sau utilajele. Partenerul nostru - societatea de leasing achiziţionează autovehiculele alese, se ocupă de asigurare şi vă transferă acest autovehicul, astfel încât să puteţi să începeţi să-l utilizaţi imediat. În ceea ce vă priveşte, faceţi o plată iniţială drept avans (de obicei echivalentul a 10-40% din costul total), primiţi autovehiculul şi pe urmă faceţi plăţi lunare fixe de obicei provenite din venitul pe care-l obţineţi prin exploatarea autovehiculului.

În acelaşi timp, vă păstraţi activele societăţii şi profitaţi prin reducerea substanţială a taxelor. La sfârşitul contractului de leasing, după ce aţi achitat ratele intraţi în posesia autovehiculul la valoarea reziduală.

Accesaţi acest link pentru mai multe detalii:

Făcând clic pe orice link de pe acest site, confirmați acordul și permisiunea de a procesa datele personale, inclusiv utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Acesta este menit să vă îmbunătățiți și personalizați experiența pe acest site, pe celelalte site-uri ale noastre și pe agenții de publicitate terță parte care lucrează cu noi. Companiile partenere pot, de asemenea, să stocheze module cookie pe dispozitivul dvs. sau să utilizeze tehnologii similare pentru colectarea și procesarea informațiilor personale. Aflați mai multe despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale.