Taietor de cioturi nou TEKNAMOTOR Skorpion 250EB

Online: 1a. 5l.

Marca TEKNAMOTOR
Anul de fabricație 2020
Noul
Stare nouă
Greutate proprie 1 280 kg
Locația Polonia, Ostrowiec Świętokrzyski
Telefon +48-4126...
Motor/transmisie
  • puterea motorului: 29 CP (21 KW)

Capacity: 10 m2/h


Maşina de tocat Skorpion 250 EB este o maşină staţionară cu tambur, destinată tocării marginilor de cherestea tivită cu suprafaţă plată, a materialului lemnos rotund, deşeurilor de la fabricile de cherestea şi mobilă cu o lăţime de până la 250 mm.

Sistemul de comandă a maşinii de tocat lemn îl constituie dulapul de comandă, care realizează funcţia de conectare, controlul de lucru, controlul la suprasarcină şi deconectarea acţionării.

Sistemul de tocare constă din tambur, care este echipat cu 2, 3 sau opţional cu 4 cuţite de tăiere. Montarea sitei în construcţia maşinii de tocat lemn asigură uniformitatea ridicată a materialului tocat. Configuraţia unui număr corespunzător de cuţite pe tambur precum şi diametrul orificiilor sitei determină mărimea dorită a materialului tocat.

Materialul de tocat este transportat la gura de alimentare a maşinii cu ajutorul a două role dinţate de alimentare acţionate cu moto-reductore. Sistemul de acţionare este asigurat de un motor electric, cu puterea de 30 kW. Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem electronic care opreşte în mod automat suprasarcina sistemului de acţionare, prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.

Maşina de tocat lemn Skorpion 250 EB poate funcţiona atât cu sisteme transportoare cu bandă cât şi cu sisteme transportoare cu vibraţii de încărcare şi transport. Echipamentul de bază constă din maşina de tocat, dulap de comandă, iar opţional transportor cu bandă de alimentare şi transportor cu bandă de evacuare.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit pentru ardere directă în cazane, că materie primă pentru producţie hârtiei, plăcilor de mobilă precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 1950 x 900 x 1260 (+400)* [mm]

Greutate 1280 [kg]

Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere+1 de susţinere; 3 cuţite de tăiere+1 de susţinere

Viteza de alimentare până la 31 [m/min]

Randament de tocare până la 10 [m3/h]

Lăţimea materialului tocat de la 20 până la 30; de la 15 până la 25 [mm]

Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) 250 x 100 [mm]

Diametrul tamburului de tăiere 420 [mm]

Mod de alimentare transportor cu bandă sau vibraţii

Puterea motorului principal 30 [kW]

Puterea motoarelor de alimentare (încărcare) 2 buc. x 1,1 (1,5) [kW]

Puterea motorului transportorului de preluare 1,1 (1,5) [kW]

()* - Construcţie ridicată

() - Greutatea depinde de echipamentul maşinii de tocat lemn

Echipament standard

- dulap de comandă

- sistemul electronic de suprasarcină

Echipament opţional

- dispozitiv de încărcare

- dispozitiv de evacuare

- reglarea vitezei de alimentare

Vânzător
TEKNAMOTOR Sp. z o.o.
TEKNAMOTOR Sp. z o.o. Polonia
Mai mult de 4 ani de Truck1
Ora locală a vânzătorului
15:42
Persoane de contact
Marek
Deutsch, English, Русский
  Contact vanzator
Subiect

Mesajul dvs. a fost trimis. Vânzătorul vă va contacta în scurt timp.

  Livrare

Făcând clic pe orice link de pe acest site, confirmați acordul și permisiunea de a procesa datele personale, inclusiv utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Acesta este menit să vă îmbunătățiți și personalizați experiența pe acest site, pe celelalte site-uri ale noastre și pe agenții de publicitate terță parte care lucrează cu noi. Companiile partenere pot, de asemenea, să stocheze module cookie pe dispozitivul dvs. sau să utilizeze tehnologii similare pentru colectarea și procesarea informațiilor personale. Aflați mai multe despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale.