Tocător de lemne nou TEKNAMOTOR Skorpion 250 SDT

Online: 1a. 5l.

Marca TEKNAMOTOR
Anul de fabricație 2020
Noul
Stare nouă
Greutate proprie 1 770 kg
Locația Polonia, Ostrowiec Świętokrzyski
Telefon +48-4126...
Motor/transmisie
  • combustibil tip: diesel
  • puterea motorului: 73 CP (54 KW)
Şasiu/Suspensie
  • rezervor combustibil: 60 l

Maşina de tocat lemn Skorpion 250 SDT este destinată pentru tocarea crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametru de până la 250 mm.

Skorpion 250 SDT este o maşină de tocat lemn cu disc, cu sistem pneumatic de evacuare pe disc. Materialul tocat este evacuat prin-un tub rotativ la 360˚ faţă de şasiu. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 sau 3 cuţite de tăiere (cuţite sunt ascuţite pe ambele părţi). Sistemul de acţionare poate fi asigurat de un motor diesel cu patru cilindri, răcit cu lichid firmei Hatz, sau firmei Kohler (cu o puterea de 74,8 CP). Echiparea maşinii cu un rezervor de combustibil de 60 litri, permite câteva ore de lucru în teren. Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem hidraulic de acţionare a rolelor pentru alimentarea cu material, acţionat cu o pompă hidraulică proprie.

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 250 SDT are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit pentru ardere directă în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 4600 x 2010 x 2520 [mm]

Greutate 1770 [kg]

Diametrul crengii 250 [mm]

Numărul de cuţite 2 sau 3 cuţite de tăiere

+ 2 de susţinere

Viteza de alimentare până la 42 [m/min]

Randament de tocare până la 22 [m3/h]

Lăţimea materialului tocat de la 9 până la 14 [mm]

Mod de alimentare alimentator hidraulic

Diametrul discului 800 [mm]

Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) 420 x 255 [mm]

DATELE TECHNICE A MOTORULUI

Tipul motorului KOHLER KDI2504TCR / HATZ 4H50TICD

Capacitate cilindrică 2482 / 1952 [cm3]

Puterea motorului 74,8 [CP]

Tipul de răcire lichid

Tipul de combustibil diesel

Capacitatea rezervorului de combustibil 60 [l]

Pornirea electrică

Echipament standard

- Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.

- Iluminatul de drum modern cu LED-uri.

- Roată de rezervă.

- Sistem hidraulic propriu.

- Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

Echipament opţional

- Burlan de evacuare mai înalt.

www.teknamotor.ro

Vânzător
TEKNAMOTOR Sp. z o.o.
TEKNAMOTOR Sp. z o.o. Polonia
Mai mult de 4 ani de Truck1
Ora locală a vânzătorului
14:43
Persoane de contact
Marek
Deutsch, English, Русский
  Contact vanzator
Subiect

Mesajul dvs. a fost trimis. Vânzătorul vă va contacta în scurt timp.

  Livrare

Făcând clic pe orice link de pe acest site, confirmați acordul și permisiunea de a procesa datele personale, inclusiv utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Acesta este menit să vă îmbunătățiți și personalizați experiența pe acest site, pe celelalte site-uri ale noastre și pe agenții de publicitate terță parte care lucrează cu noi. Companiile partenere pot, de asemenea, să stocheze module cookie pe dispozitivul dvs. sau să utilizeze tehnologii similare pentru colectarea și procesarea informațiilor personale. Aflați mai multe despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale.