Tocător de lemne nou TEKNAMOTOR Skorpion 250R/90

Online: 1a. 5l.

Marca TEKNAMOTOR
Anul de fabricație 2020
Noul
Stare nouă
Greutate proprie 1 200 kg
Locația Polonia, Ostrowiec Świętokrzyski
Telefon +48-4126...

Maşina de tocat lemn Skorpion 250 R/90 este destinată tocării crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametrul de până la 250 mm.

Skorpion 250 R/90 este o maşină de tocat cu disc, cu sistemul pneumatic de evacuare pe disc. Materialul tocat este evacuat prin-un tub rotativ la 360° faţă de şasiu. Această maşina de tocat lemn este montată pe şasiu cu un singur ax, adaptat pentru tractarea pe drumuri forestiere şi de câmpii [A]. Există, de asemenea, într-o versiune de suspensie în trei puncte pentru a lucra cu un tractor [B] (fără şasiu cu un singur ax).

Skorpion 250 R/90 este destinat pentru a lucra cu un tractor cu o putere de peste 80 CP. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 sau 3 cuţite de tăiere (cuţite sunt ascuţite pe ambele părţi). Acţionarea este transmisă printr-un arbore de transmisie din arborele de priză de forţă al tractorului. Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem hidraulic de acţionare a rolelor pentru alimentarea cu material, antrenat cu o pompă hidraulică proprie.

Soluţia inovatoare de amplasare a guri de alimentare sub un unghi de 90o faţă de direcţia de mers permite transportul cu ajutorul unui singur tractor a maşinii de tocat lemn şi a remorcii simultan.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 250 R/90 are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 2830 x 2400 x 2680 [A] / 1800 x 2100 x 2480 (2780)* [B] [mm]

Greutate 1450 [A] / 1200 [B] [kg]

Diametrul crengii 250 [mm]

Numărul de cuţite 2 sau 3 cuţite de tăiere + 2 de susţinere

Viteza de alimentare până la 42 [m/min]

Randament de tocare până la 18 [m3/h]

Lăţimea materialului tocat de la 9 până la 14 [mm]

Mod de alimentare alimentator hidraulic

Diametrul discului 800 [mm]

Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) 420 x 255 [mm]

Puterea minimă a tractorului 80 [CP]

()* – dimensiune în timpul de lucru

Echipament standard

- reglarea înălţimii de evacuare a materialului tocat

- tub rotitor la 360º

- arbore prizei de forţă

- sistemul hidraulic propriu

- sistemul electronic de suprasarcină „No-stress”

Echipament opţional

- jgheab de evacuare mai înalt.

Vânzător
TEKNAMOTOR Sp. z o.o.
TEKNAMOTOR Sp. z o.o. Polonia
Mai mult de 4 ani de Truck1
Ora locală a vânzătorului
14:36
Persoane de contact
Marek
Deutsch, English, Русский
  Contact vanzator
Subiect

Mesajul dvs. a fost trimis. Vânzătorul vă va contacta în scurt timp.

  Livrare

Făcând clic pe orice link de pe acest site, confirmați acordul și permisiunea de a procesa datele personale, inclusiv utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Acesta este menit să vă îmbunătățiți și personalizați experiența pe acest site, pe celelalte site-uri ale noastre și pe agenții de publicitate terță parte care lucrează cu noi. Companiile partenere pot, de asemenea, să stocheze module cookie pe dispozitivul dvs. sau să utilizeze tehnologii similare pentru colectarea și procesarea informațiilor personale. Aflați mai multe despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale.